Alla inlägg den 24 september 2011

Av Camilla Ulldahl Simonsson - 24 september 2011 08:55

Suck, idag skulle renoveringen av lägenheten börja. Vi skulle påbörja bygget mot ett bebisrum idag. Men nä. Då fick man bli besviken. Känns väldigt tråkigt eftersom det varit bestämt i över en månad att vi skulle börja idag. Men igår kväll så fick vi veta att det inte blir av i helgen.. får kika på det nästa vecka. Jaja, vad ska jag göra åt det. Blir bara så jävla bitter när det ändras planer hela tiden.


Snart ska vi åka ner till vattnet och titta när Willes farfar tar upp en båt med kranbil. Det tror jag William tycker om. Han kanske får åka en sväng med, vem vet.

Annars ska jag väl prismärka det sista inför morgondagens loppis. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt att stå där med mamsen och sälja. Ska bli intressant att se vad man håvar in. Är min skit nägon annans guld? Det är den stora frågan. Ska bli riktigt skönt att bli av med kassar o lådan och det som är packat till loppisen! Så imorgon blir det till att gå upp tidigt och fixa kaffe och käka en redig frukost innan mamma kommer och hämtar mig. Ser fram emot morgondagen!


By the way... tre månader kvar till jul idag. Var tog 2011 vägen??

Ovido - Quiz & Flashcards